New Caledonia

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in New Caledonia

Onroerend goed te koop in Nieuw-Caledonië

Nieuw-Caledonië is een Frans grondgebied in de Stille Zuidzee dat een tiental eilanden omvat. Bekend om zijn met palmen omzoomde stranden, heeft het een lagune vol onderwaterleven dat met zijn 24.000 vierkante kilometer een van de grootste ter wereld is. Een enorm koraalrif omringt het hoofdeiland Grand Terre, een favoriete bestemming voor duikliefhebbers. In de hoofdstad Nouméa vindt u tal van restaurants in Franse stijl en luxe winkels.

Nieuw-Caledonië is een Frans overzees gebied in het zuidwesten van de Stille Oceaan, ten oosten van Australië. Toen de Fransen Nauru koloniseerden, namen ze bezit van het land van het land. Sommige werden aan de kolonisten gegeven als privébezit, terwijl andere als "reserves" aan de Kanaks werden toegewezen. Maar deze reserves blijven Frans eigendom.

 

Als u een onroerend goed te koop wilt kopen in Nieuw-Caledonië, is de procedure niet zo eenvoudig.

Net als in de andere landen in de Stille Oceaan is het grondbezit in Nieuw-Caledonië moeilijk vast te stellen. Het verwerven van landrechten voor huur is moeilijk vanwege de voorouderlijke tradities van het doorgeven van eigendomsrechten op land. Afgezien hiervan zijn er geschillen tussen de kolonisten en de inboorlingen over wie het land werkelijk bezit.

Er zijn verschillende plaatsen waar u een onroerend goed te koop kunt zoeken in Nieuw-Caledonië.

Faubourg Blanchot herbergt prachtige gebouwen en koloniale architectuur. Deze wijk Nouméa doet denken aan het einde van de negentiende eeuw en heeft nog steeds bijna zestig koloniale gebouwen.

 

 

Poindimié ligt aan de noordoostkust van het hoofdeiland van Nieuw-Caledonië, de Grande Terre. Het is een geweldige plek om meer te weten te komen over de Kanak-cultuur. In dit noordelijke deel van het land leven de stammen een heel eenvoudig leven met huisvesting en basisvoorzieningen. En het kan ideaal zijn voor het verhuizen en kopen van uw onroerend goed te koop in Nieuw-CAledonië

Het dorp Bourail is een pittoresk stadje met veel historische gebouwen, evenals een oude vuurtoren in Gouaro en het oude militaire postkantoor. Het Bourail Museum biedt een kijkje in de

geschiedenis van Nieuw-Caledonië en je kunt ook de laatste guillotine zien die in het land is gebruikt. Buiten de stad zelf ligt het koraalrif, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een van de beroemdste monumenten van deze stad is de Bonhomme de Bourail, een rotsformatie aan de kust die zijn naam ontleent aan de vermeende gelijkenis met een man met een hoed.

U kunt dus een van deze prachtige eilanden kiezen waar u een onroerend goed te koop koopt in Nieuw-Caledonië en we zijn er zeker van dat u het juiste onroerend goed voor u zult vinden.

  •  
    Verhuizen naar Nieuw-Caledonië. Expat en woon in Nieuw-Caledonië

        We zijn nu midden in het zomerseizoen. Toeristen vallen de zonnigste stranden binnen, velen zijn op zoek naar een last-minute bestemming om te kunnen genieten van wat rust na een intens jaar werken en opofferen. We weten allemaal dat de zomer om verschillende redenen het meest verwachte se ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB